Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
آیا برای خرید ملک در اوتاوا میشه از real state مقیم تورنتو استفاده کرد یا حتما از خوداوتاوا باید باشند
2021-09-20 17:26:00
Toronto
عمومی
#اوتاوا
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#اوتاوا
آیا اطلاعی در مورد تورهای مسافرتی به کبک سیتی و اوتاوا دارین؟
2021-09-15 15:42:00
#Montreal
[اوتاوا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
امیدوارم حالتون خوب باشه مزاحمتون شدم چند تا سوال داشتم ازتون والا من احتمالا برای اوتاوا کارم درست بشه و بتونیم بیام میخواستم بدونم که برای خودم اونجا چه کاری می تونم دست و پا کنم با توجه به اینکه باید اگه لازم باشه برم دوره های تکمیلی برم یا اینا تو این حدود 6 ماهی که طبق برنامه ریزی مونده تا اکی بشه کارایی که می تونم انجام بدم ایناست حالا شما با توجه به تجربتون اگه بتونید بگین کدومش می تونه بهتر باشه که تو این وقتی که دارمتکمیلش کنم ممنون میشم اولیش اینه که من یکم فرونت اند کد می تونم بزنم
2021-09-27 05:04:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام دوستان محترمدر رابطه با اوپن ورک پرمیت ایرانیان دوسوال داشتم ممنون میشم در صورت اطلاع پاسخ بفرمایید????۱. ورود از مونترال هست و به مدت دوهفته در مونترال اسکان موقت دارند و محل اسکان دائم در ونکوور، آیا میشود از زمان ورود در مونترال از ونکوور درخواست را در به صورت آنلاین داد و آدرس اصلی را ونکوور اعلام کرد تا مدرک به آدرس ونکوور ارسال شود؟(به دلیل شروع مدارس و ثبت نام هر چه زودتر فرزند در مدرسه)۲. آیا برای اوپن ورک پرمیت ایرانیان نیاز به آزمایش مدیکال هست ؟ سپاسگزارم
2024-01-16 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
13
Views
سلام دوستانوقت همگی بخیرببخشید یک سایت خوب برای خرید بلیط از ونکوور به تورنتو معرفی میکنید(هم به لحاظ قیمتی و هم کیفیت)
2024-01-18 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
کسی اطلاع داره مهاجرت و اقامت از طریق سرمایه گذاری یا خرید ملک چقدر سرمایه میخاد؟
2021-08-29 08:57:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
12
Views
آیا اطلاعی در مورد تورهای مسافرتی به کبک سیتی و اوتاوا دارین؟
2021-09-15 15:42:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
46
Views
دوستان توی chat GPT میشه از یک صفحه عکس گرفت و جواب سوال رو گرفت
2024-01-09 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
5
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal